Gram tu od jakichs pol roku, to chyba mam prawo wrzucic pare slow. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, raczej sceptycznie. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — cos kolo 6 tysiecy pozycji, liczba robi wrazenie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Big Bass, standard — Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od NetEnt i troche Play'n GO, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nie przekonalem. Live obsluguje Evolution — Crazy Time po angielsku, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu i do tego 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, standardowo, co oznacza ze trzeba sie napocic — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada drobny no deposit po potwierdzeniu konta, ale to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz global login zanim wplacisz.
Kasa dzialaja przyzwoicie. Blikiem depozyt leci w sekunde, prog wejscia to niecale 30 zl. Zlecalem wyplate w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. KYC jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, tylko czasem czujesz bota.
Apka dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze instalujesz apk recznie, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, czyli 888starz dziala u nas w szarej strefie i o podatkach trzeba rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie. |